Nevşehir’de yıllardır kilitli parke taş döşenen Atatürk bulvarında yeniden sıcak asfalta dönülüyor.
Nevşehir Belediyesinin 26 Eylül Pazartesi gününden itibaren başlatacağı sıcak asfalt çalışmaları Köprübaşı ile Ziraat Bankası arasında start alacak. Zaten içerisinden çıkılmaz bir karmaşa içerisinde bulunan sıcak asfalt çalışmalarının ne kadar süreceği ise merak konusu.
Çalışmaların başlayacağını yaklaşık 10 gün öncesinden kamuoyuna duyuran Nevşehir belediyesi sıcak asfalt çalışmaları nedeniyle yaşanacak olan sıkıntıdan dolayı Nevşehirlilerden şimdiden özür diledi.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in sıcak asfalt çalışmalarını adım adım takip edeceği belirtilen bu çalışmaların devamında Köprübaşı – Sanayi arasında da aynı çalışmanın devam ettirilip ettirilmeyeceğini de önümüzdeki günler gösterecek. Zira yağışların başlamasıyla birlikte sıcak asfalt çalışmasının şimdilik sadece bu bölümle sınırlı kalabileceği de gözleniyor.
Söz konusu çalışmalar nedeniyle Osmanlı caddesi üzerinde büyük bir yoğunluğun yaşanması kaçınılmaz bir hal alacak. Bu durumda Osmanlı caddesi civarında ikamet eden vatandaşların yoğun bir trafik akışına da hazır olması gerekiyor.