NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız :“ÇANAKKALE  ZAFERİ TÜRK MİLLETİ’NİN VATANI İÇİN NELER YAPABİLECEĞİNİN GÖSTERGESİDİR”

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız  18 Mart Çanakkale  Şehitleri’ni anma günü  sebebiyle  yazılı bir açıklama  yaparak Çanakkale Zaferi’nin Türk Milleti’nin vatanı ve özgürlüğü uğruna neler yapabileceğinin bir göstergesi olduğunu söyledi.

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

“Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının kazandığı ve dünyada eşine rastlanmayan  bu Zafer  Türk askerinin ruhunu kudretini gösteren eşsiz bir örnektir Bu zafer, aynı zamanda Mehmetçiğin vatan ve millet sevgisinin de ölümsüzlük anıtıdır. Milletimizin gönlünde daimi yerini alan şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven içinde yaşamamız, milli çıkarlarımızın savunulması ve vatanımıza hizmet etmek için canlarını feda etmişlerdir.

Türk vatanının ve milletinin ebedi varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle şükran ve rahmetle anıyoruz.”