Konferans için Ürgüp'e gelen Prof. Dr. Mustafa Karataş, Kapadokya'nın sembolü olan Üç güzeller peribacalarında hatıra fotoğrafı çektirdi ardından Ürgüp Belediyesinde Başkan Fahri Yıldız'ı ziyaret etti.
Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın konuşmacı olarak katılacağı "Huzurlu Aile Hayatı" konulu konferans 10 Mart Cumartesi günü saat 20:00'da Turgut Özal Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. 
Televizyon ekranlarından da yakından tanınan ve oldukça sevilen, bugüne kadar da otuzdan fazla ilmi makalesi yayınlanan ve pek çok eseri ve tebliğleri bulunan Prof. Dr. Mustafa Karataş, gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında yüzlerce konferans verdi. "Huzurlu Aile Hayatı" konulu konferansını vermek üzere Ürgüp'e gelen Mustafa Karataş sevenleri ile aynı gün saat 20:00'da Turgut Özal Kültür Merkezinde vatandaşlarla buluşacak 

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp Belediyesi olarak bugüne kadar bir çok önemli ve sevilen isimleri, Ürgüp'e getirerek Ürgüplülerle buluşturduklarını kaydederek, şimdi de Belediyemiz tarafından Prof. Dr. Mustafa Karataş'ı Ürgüp'te misafir edecek olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduklarını söyledi. Başkan Yıldız, "10 Mart Cumartesi günü saat 20:00'da Turgut Özal Kültür MErkezinde hocamızın değerli sohbetlerini Ürgüplülere dinleteceğiz. Bu değerli konferans ücretsiz olup tüm halkımız davetlidir" dedi.