Nevşehir PTT Başmüdürlüğü yöneticileri PTT’nin kuruluşunu 175. Yıldönümü nedeniyle Nevşehir’de görev yapmakta olan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle kahvaltıda biraraya geldi.

PTT Nevşehir Başmüdürlüğü PTT’nin 175. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Nevşehir’de görev yapan yerel ve ulusal ajans temsilcileriyle kahvaltı da bir araya geldi. PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe burada yaptığı açıklamada, bizlerin kamu oyu ile aramızdaki köprü görevini yapıyorsunuz. Bizler basınımızı önemsiyoruz. Bugün burada bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim dedi.

PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe PTT’nin kuruluşunu 175. Yıldönümü nedeniyle de şunları kaydetti; ‘’Posta ve Haberleşme, insanoğlunun birbirleriyle iletişim ihtiyacından doğmuş olup 175 yıldan beri bu hizmet kurumumuz tarafından yerine getirilmektedir. Önceleri çok ilkel şartlarda yapılmaya çalışan Posta ve Haberleşme hizmetleri teknolojilerde ki hızlı değişim ve gelişmelerden etkilenerek çok büyük bir ivme kazanmıştır. PTT Genel Müdürlüğü ’de özellikle son 10 yılda gelişen ve değişen teknolojiye uyum sağlamak suretiyle çok büyük atılımlar ve yenilikler yapmıştır.  Ülkemizin en ücra köşelerine kadar hizmet götürmeyi ilke edinmiş olan kuruluşumuz 4 Bin 500’ün üzerinde iş yeri 2 Bin 200’e yakın ATM cihazı ile Türkiye’nin en geniş otomasyon ağına sahip bir kamu kuruluşu olarak vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran hizmetler vermektedir. Nevşehir’de 8 Merkez Müdürlüğü, 19 Şube ve 11 acente olmak üzere toplam 28 işyeri ve 11 PTTmatik ile hizmetimizi sürdürmekteyiz. Nevşehir Baş Müdürlüğü olarak 2015 yılında başlatılan Kalite ve Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belge alma çalışmalarımız devam etmektedir. 2016 yılı içerisinde TSE ISO-9001 Kalite Yönetim Belgesi almayı hedeflemekteyiz. Bu vesileyle birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir onurla kutladığımız 175. Kuruluş yıldönümünün PTT camiasına hayırlar getirmesini diliyorum.’’