Tek Listeyle Çiftçi Yeniden Başkan

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Vatan Şehitleri ve Malul Gazileri Derneği Olağanüstü genel kurulunda Başkanlığa yeniden tek liste ile Ramazan Çiftçi seçildi.

Nevşehir Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen Nevşehir Vatan Şehitleri ve Malul Gazileri Derneği Olağanüstü genel kuruluna mevcut yönetim kurulu üyeleri ile Şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Genel Kurulda konuşan Nevşehir Vatan Şehitleri ve Malul Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, 2008 Yılından bu yana Nevşehir’de ilçe, belde ve köylerde ikamet eden tüm Şehit Ailelerinin ve Gazilerin devletin kendilerine verdiği haklardan en iyi şekilde yararlanabilmeleri için büyük bir gayret içerisinde bulunduklarına dikkat çekti.

Çiftçi, “Vatan Şehitleri ve Malul Gazileri Derneği Yönetimi olarak ilimiz genelinde ilçe, belde ve köylerimizde ikamet eden tüm Şehit Ailelerimizin ve Gazilerimizin haklarını sonuna kadar savunmanın çabası içerisinde olduk. Ben değil biz mantığıyla çalıştık. Bu arada bu süre içerisinde omzumuza bir torba alıp Şehit Aileleri ve Gazileri için kapı kapı dolaşıp yardım toplamadım. Çünkü Şehit ve Gazilerimizin Onurunu, Şerefini yere düşürecek bu tür bir faaliyetin içerisinde girmedik. Ama Şehit Ailemizin Gazimizin ne sorunu varsa Ankara’da Milletvekillerimizle birlikte bu sorunların çözüme kavuşturulması için ne gerekiyorsa onu da yaptık” dedi.

Bu arada genel kurulda aday olacağını duyuran bir ismin son anda adaylıktan çekilmesi hatta dernek üyeliğinden de istifa ettiğini duyurması da dikkatleri çekti.

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneğinin Yeni Yönetiminde Ramazan Çiftçi (Başkan), Hüseyin Çoruk, Ahmet Develi, İsmail Poyraz, Cemil Özer, Ali Kılıç, Mehmet Ateş, Mustafa Tosun, Mehmet Ölmez, Murat Özdemir, Şaban Metin, Güldane Kara, Münire Korkmaz ve Orkun Kırkan isimleri yer aldı.

Derneğin Denetleme Kurulunda Atilla Yücel, Ferhat Sönmez, Erhan Durmaz, Sadık Çağlayan, Özcan Gencer, Raşit Memiş, Seyifali Özdemir, Ali Avcı, Mehmet Tekdemir ile Ahmet Yazgan isimleri yer aldı.