NEVŞEHİR/FİBHABER-Özel-Nevşehirli hemşehrimiz Rasim Arı , Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Müstakil spor hizmetleri daire başkanlığına atandı.

Rasim Arı, Müstakil spor hizmetleri daire başkanlığına atandı.

Spor politikalarının belirlenmesi,federasyonun kurulmasını teşvik etmek,sporun toplumun tüm katmanlarına her yaşta her kesime sporu yaygınlaştırarak,herkesin spor yapmasını sağlamaya yönelik teşvikte bulunmak gibi görevler artık Nevşehirli hemşerimiz Rasim Arı'nın yetkisi içerinde olacak.

Nevşehirli kıymetli hemşerimiz Rasim Arı'ya yeni görevinde başarılar dileriz.

Arı, daha önce Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı BİMER'den sorumlu müşavir görevini yürütüyordu.

RASİM ARI KİMDİR? BİOGRAFİSİ…

Gençlik ve Spor Bakanı Danışmanlığıı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri olan Rasim Arı daha önce Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği, Eski Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’nun Danışmanlığı, Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın danışmanlığı görevlerini de yaptı.

1975 Nevşehir doğumlu olan Rasim Arı, Ak Parti Maltepe Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, Maksev Yönetim Kurulu Üyeliği’de yaptı.

Arı nın hızla yükselen görev ve sorumlulukları yaşının üstüne çıksada o doğduğu toprakları hiç unutmadı. İşte Rasim Arı nın Geçmiş günlerinden kendi kalemiyle memleketine, eski günlerine duyduğu o özlemi ifade eden yazısı ve küçüklük yıllarına ait resmi...


Hey gidi günler...

Kendinden buyuk bisikleti olan bu cocuk kim acaba? O kirmizi bisikletin ayagima biraktigi iz hala gecmedi,ne guzel gunlerdi o gunler canim amcam ,o gunler geri gelse beni bisikletinin arkasina yine bindirsen yine sorsan bana kola alayimmi diye...