55 yaşındaki Saglik Memuru Latif Arslan, bir süredir Kanser hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü Kayseri de dün akşam üzerinde hayatını kaybetmişti.

Nevşehir Devlet Hastanesi personeli Sağlık Memuru Latif Arslan için Bu Sabah 9:30 da hastane önünde Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Nevşehir Sağlık İl Müdürü ve İdarecileri, Nevşehir KHB Genel Sekreteri ve Başkanları, Nevşehir Halk Sağlığı Müdür Vekili ve İdarecileri, Hastane Yöneticisi, Hastane Müdürleri, Mesai arkadaşlarınında hazır bulunduğu cenaze töreninde cenaze namazı kılınarak doğduğu yer olan Hacıbektaş Avuç köyüne uğurlandı.

Merhuma Allahtan rahmet Ailesi ve Mesai Arkadaşlarına Başsağlığı dileriz.


Merhum Latif Arslan Nevşehir Devlet hastanesi önünde düzenlenen törenin ardından memleketi Hacıbektaş'ın Avuç köyünde öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından  toprağa verileceği belirtildi.

FİB Haber.com ailesi olarak; Hayatlarını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabr-ı cemîl niyaz ederiz.

إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ "Onlar; başlarına bir musibet gelince, 'Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz' derler." (Bakara 156)