Memur Sen´e bağlı Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Nevşehir Gündemin Adresi www.fibhaber.com u etti.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlayan Memur Sen'e bağlı Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat ve Yönetim Kurulu üyeleri FİB Haber.Com İnternet gazetemiz İmtiyaz Sahibi Fikret Çapacı'yı makamında ziyaret ettiler.

Nevşehir'in sağlık alanında geldiği noktaya değinen sendika temsilcisi Gündüzpolat, sendika olarak,içinde yer aldığımız Memur-Sen’in tüm teşkilatları ve üyeleriyle birlikte omuz omuza çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren www.fibhaber.com İnternet Gazetesi Genel Koordünatörü Fikret Çapacı, Gündüzpolat ve Yönetim Kurulu’nu başarılı çalışmaları için tebrik etti ve yeni dönemlerinde başarılar temenni etti.


Gazetemizin yayınlarını yakından takip ettiklerini belirten Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, bundan sonraki yayın hayatında da www.fibhaber.com a başarılar diledi.