Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir ve Proje Ekibi Geleceğe İz Bırakanlar Projesi kapsamında devam eden kurs ve faaliyetleri ziyaret etti.
Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir ve Proje Ekibi Geleceğe İz Bırakanlar Projesi kapsamında devam eden kurs ve faaliyetleri ziyaret etti. Kurslara katılan öğrencilerle sohbet eden ÖZDEMİR, kurs öğretmenlerinden bilgiler aldı. Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü yaptığı açıklamada;
“Projemizin hedef gurubu tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ile öğretmenlerdir. Amacımız; Ürgüp ilçemizde eğitim gören öğrencilerimiz İlgi, istidat ve kabiliyetlerini geliştirerek gerekli bilgi, beceri, davranışlar ve birlikte iş görme alışkanlığı kazandırmak suretiyle hayata hazırlamaktır. Onların, kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını sağlamaktır.
Beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı, kişilik ve teşebbüse değer veren bireyler yetiştirmektir.
Projemiz ile öğrencilerimizin kültür, sanat, spor, edebiyat, müzik, resim, icat(buluş) alanlarında eğitimler almaktadır. Kurslara emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederim dedi”
Geleceğe İz Bırakanlar Projesi 2017-2018 eğitim öğretim yılı başında başlamış olup; 2019-2020 eğitim öğretim yılı sonuna kadar devam etmesi planlanmaktadır.