Değirmenci’den Şehidimizin Ailesine Başsağlığı

NEVŞEHİR(MHA) Hafta sonunda Adana ilinde düzenlenen Parti içi bir programa katılmaları nedeniyle Şehit cenazesine katılamayan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Değirmenci, Şehidimize rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Şehit haberinin tüm Nevşehir’de büyük bir üzüntüyle karşılandığına dikkat çeken Değirmenci, “Mardin ilimizde vatani görevini yapmakta iken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden ve Şehit olan Askerimize Allahtan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

Özmen’den Başsağlığı

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Şehit Jandarma Er Muhammet Can Biçici’nin ailesine başsağlığı mesajı yayınladı.

Özmen mesajında; “Hacıbektaş İlçemize bağlı Avuç köyümüzden Şehit Jandarma Er Muhammed Can Biçici’ye Yüce Allahtan Rahmet, ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum” diye konuştu.

 

Özdemir’den Taziye

NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitimciler Birliği Sendikası Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, Mardin ilinde elektrik akımına kapılarak Şehit olan Jandarma Er Muhammed Can Biçici’ye Allahtan Rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Özdemir, “Mardin ilimize bağlı Artuklu ilçesinde Jandarma karakol komutanlığında vatani görevini yaparken elektrik akımına kapılarak Şehitlik mertebesine ulaşan Şehidimize Yüce Allah’tan Rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı dilerim” dedi.