Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir  İl Başkanı İlhan Kaya, Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç ve Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir Nevşehirli Şehit Hakan Demirci için taziye mesajı yayınladılar.

MHP İl Başkanı Kaya’dan Şehidimize taziye
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Bingöl’ün Genç İlçesinde teröristlerce girilen çatışma sonrasında yaralanan ve bir süre tedavi gördükten sonra hakkın rahmetine ulaşan Şehidimiz Hakan Demirci’ye Allah’tan Rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere yakınlarına, Nevşehir’e ve Türk Milletine başsağlığı diledi.
Şehidimizin aynı zamanda MHP Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Demirci’nin de yeğeni olduğunu hatırlatan İl Başkanı İlhan Kaya, İlçe Başkanı Orhan Demirci’ye ve aile yakınlarına da ayrıca başsağlığı temennisinde bulundu.
 
Şehidimize Yüce Allah’tan gani gani rahmet dileriz
Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, Şehidimize Yüce Allah’tan rahmet dilerken, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.
Dinç, “Aslen Nevşehir’imizin Kozaklı ilçesine bağlı Taşlıhöyük köyünden, Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce girilen çatışma sonrasında yaralanan ve bir süre tedavi gördükten sonra Şehadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Hakan Demirci’ye Yüce Allah’tan gani gani rahmet diliyoruz. Başta kederli ailesi olmak üzere Nevşehir halkımıza ve tüm Türk Milletimize de başsağlığı diliyoruz” dedi. 
 
Yüreklerimiz dağlandı

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, GATA’da tedavi görürken hayatını kaybeden Şehidimiz için bir taziye mesajı yayınladı.
Özdemir, “Hain bölücü örgütün saldırısında yaralanan ve bir süredir GATA’da tedavi gören Kozaklı ilçemize bağlı Taşlıhöyük köyünden Şehidimiz Hakan Demirci’nin Şehadet haberini derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Şehidimize Yüce Yaradan’dan rahmet dilerken, başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm Milletimize başsağlığı dileriz” ifadelerinde bulundu.