Gerçekleşen programa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Eşi Songül Aktaş ile oğlu Ahmet Aktaş, Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şimarmaz, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Kalın, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener,İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın eşi Seçgin Artunay, Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, Şehit Ailesi ile yakınları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cuma namazı öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Mevlid-i Şerif veAşr-ı Şerifler okundu. Başta Şehit Furkan Demir olmak üzere bütün şehitlerin ruhlarına ithafen okunan Mevlid-i Şerif’in duasını ise İl Müftüsü Yakup Öztürk yaptı.
Kılınan Cuma namazının akabinde yapılan ikramla program sona erdi.
Vali İlhami Aktaş, şehide Allah’tan rahmet, şehit ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileklerini yineledi.




Mustafa Açıkgöz
Aziz vatanımız uğrunda Diyarbakır/Sur’da uğradığı hain saldırıyla şehadet makamına ulaşan kahraman şehidimiz Furkan Demir’in ve tüm şehitlerimizin maneviyatına hediye edilen mevlid-i şerifeye hemşerilerimizle katıldık. Şehitlerimizin ruhları şad, makamları Cennet olsun.