Avanos'ta yaklaşık 7 ay önce kaybolan Selda Grosle ve Tunç Boztepe'nin bulunması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programında deyim yerindeyse iz sürülmeye devam ediliyor. Bugünkü programda daha önce hiç dile getirilmemiş olan 50 bin TL paranın varlığı ortaya atıldı. Selda Hanımın oğlu Niyazi, kayboldukları gün Tunç ve annesi Selda'nın araba almak için oto yıkama dükkanına bir çanta içerisinde 50 bin TL para getirdiklerini iddia etti. Bu paranın da Selda ve Tunç ile birlikte kaybolduğu, kaynağı ise belirlenemedi. Niyazi'nin para olayından bahsetmesi orada bulunanlar tarafından hayretle karşılandı. Para olayının ortaya atılmasının kayıp olayının gidişatını tamamen başka bir noktaya taşıyacağı belirtildi. Stüdyodakiler, bu olayı neden şimdiye kadar anlatmadın diye sorunca Niyazi, olayı polise de anlattığını ve ifadesinde bunun yer aldığını belirtti. Kayıp şahıslarda bu kadar para olması ise orada bulunanlarca imkansız olarak nitelendirildi.


 
Canlı yayına bağlanan Niyazi'nin arkadaşı Cüneyt ise 50 Bin TL olayının iş yerinde konuşulduğunu hatırlamadığını söyledi. Cüneyt'in bu cevabı "Niyazi ile Cüneyt'in dedikleri neden birbirini tutmuyor?" sorusunu akla getirdi.

Araba ve para konusu hakkında Tunç Boztepe'nin arkadaşı Erdem Eren ile yapılan röportaj ekranlardan paylaşıldı. Erdem Eren, Tunç ile 15 yıldır devam eden çok sıkı arkadaşlıkları olduğunu, kaybolmadan 1 gün önce de Tunç ile araba bakmak için Nevşehir'e gittiklerini belirterek "Ellerinde araba alabilmek için nakit paraları yoktu. Arabalarını satacak ve kredi çekip yeni bir araç alacaklardı." dedi.

Tunç ve Selda'nın kameralara yakalanmadan Kayseri il sınırlarını dışarı çıkamayacağını belirten Erdem ''Tunç son zamanlarını tamamen kardeşinin düğününe odaklanarak geçirdi. Onun için bu düğün çok önemliydi. Bu düğüne mutlaka gelirdi'' dedi.

Niyazi'nin kolundaki "İntikam Dövmesi" de bugün sorgulanan konular arasındaydı. Niyazi dövmeyi öylesine kendim yaptım açıklamasında bulundu. Anne Kevser Hanım ise bugünkü programda sık sık kızı Selda'yı suçladı. 

Selda Grosle'nin oğlu Niyazi TV ekibine Avanos'ta bulunan anneannesinin evini gezdirdi. Daha önce dile getirilen bazı iddialar yerinde incelendi.