Derinkuyu Kuyulutatlar Köyünden İsmail Demir (18) Eğitim almak için gittiği Kahramanmaraş'ta serinlemek için girdiği Barajda boğularak vefat etti.

Gülsüm oğlu Hasan USLU torunu İsmail Demir beş gün önce İmamlık eğitim almak için gittiği Kahramanmaraş'ta serinlemek için girdiği Barajda boğularak vefat etti.

Merhum Demir dün sabah arkadaşları ile birlikte merkez'e 10 km uzaklıkta bulunan Hasancıklı  Mahallesi yakınlarındaki Kılavuzlu Barajı'na Gezmek amacıyla giden arkadaşlar öğleden sonra serinlemek için suya girdi. Öğrencilerden İsmail Demir ile arkadaşı Hüseyin B. bir süre sonra balçığa saplandı. Hüseyin B. saplandığı yerden kurtulurken, akıntıya kapılan İsmail ise çevredekiler tarafından sudan baygın halde çıkarıldı. Olay yerine çağrılan ambulansla Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülen Demir, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Merhumun cenazesi bugün kılınan öğle namazına müteakiben köy mezarlığına defnedildi.

Genç Yaşta Hayata veda eden İsmail Demir'e FİB Haber olarak Cenabı ALLAH'tan rahmet geride kalan acılı ailesine sabırlar dileriz. Mekânın cennet olsun.

Haber:Osman Aytekin