Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele veren Nevşehirspor yarın YGS Sınavından dolayı ertelenen maçta  Kırşehirspor ile  Ahi Stadyumunda karşılaşacak. 

Nevşehirspor tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Kırşehir Cephesi:
Bu sezon kendi sahasında oynadığı 11 maçta  hiç yenilmeyen Kırşehirspor, attığı 28 gol ve yediği 8 golle dikkatleri üzerinde toplarken, taraftarlar zorlu Nevşehirspor maçı öncesi bir zafer daha istiyor...

Kırşehirspor ile Nevşehirspor arasında  sezonun en önemli final maçı Yarın (Salı günü) saat 13:30 da  Ahi Stadyumunda oynanacak.  Sezonun final niteliğide önem taşıyan Nevşehirspor maçına iddialı hazırlanan Kırşehirspor'da tüm planlar galibiyet üzerine kuruldu. Nevşehirspor maçını kazanıp, ligde son üç haftaya avantajlı girmek isteyen Kırşehirspor, bir haftadır bu maça hazırlanıyor. Teknik Direktör Bekir Barış Cihan gözetiminde Cumartesi günü Ahi Stadyumunda çift kale maç yapan, bugünde Güneykent sahasında ter idmanı yapan yeşil-beyazlılarda  cezalı oyuncu bulunmazken, geçen hafta Gölbaşı Belediyespor maçında sakatlanan golcü oyuncu Ayvaz bir haftadır idmana çıkmazken, Ayvaz'ın durumu maç saatinde yapılacak son kontrollerden sonra belli olacak. Yarın saat 13:30 da  Ahi Stadyumunda oynanacak maça oldukça hırslı hazırlanan Kırşehirspor, haftanın final niteliğindeki maçında   güçlü rakibi Nevşehirspor'u  yenerek, şampiyonluk yolunda dolu dizgin gitmek istiyor. Zorlu maçta kayıp istemeyen Teknik Direktör Bekir Barış Cihan, tüm futbolcuları uyararak, herkesten  sahada 90 dakika sonuna kadar çok koşmasını ve   yardımlaşma yaparak, ayağa paslarla sonuca gitmelerini söyledi.


23.HAFTANIN MAÇLARI:

(Tarih; 25 Mart 2014 Salı, Saat 13:30)
KIRŞEHİRSPOR-Nevşehirspor
Tosya Belediyespor-Etimesgut Belediyespor
Sincan Belediyespor-Gölbaşı Belediyespor
Çorumspor-Safranboluspor
Kırıkkalespor-Bartınspor
Keçiören Bağlumspor-İskilip Belediyespor
Aksaray Belediyespor-Kastamonuspor