Altınyıldız Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği tarafından Öğrenci velilerinden toplanan 1288 dilekçe Nevşehir Valiliği ile Nevşehir Belediye Başkanlığına teslim edilmesinin ardından gözler Vali Aktaş ve Başkan Ünver'e çevrildi.

Mağduriyet yaşandığını ve haksızlığa uğradıklarını iddia eden Veliler bu adaletsizliğin biran önce düzeltilmesini istiyoruz dediler.

Neler yaşanmıştı?

Altınyıldız Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği Nevşehir Valiliği ve Belediye Başkanlığına veliler tarafından imzalanmış toplam 1288 dilekçe ile servis ücretlerinde yapılan haksızlıkları düzeltilmesi için dilekçe vermişlerdi.
                                   
Altınyıldız Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği Başkanı Burçin GÜNDÜZ yaptığı açıklamada ''2017-2018 Eğitim öğretim yılı için okul servis araçları fiyat tarifesi belirlenmiş ve belirlenen bu tarifelerde özel okul devlet okulu arasında fiyat tarifesinde ayırım yapılmıştır. Bu konuyla ilgili velilerimiz 650 Nevşehir Valiliği ve 638 Nevşehir Belediyesi olmak üzere yetkili makamlara 1288 dilekçe vermişlerdir. Nevşehir ili için belirlenen 2017-2018 Eğitim Öğretim dönemi için belirlenen okul servisleri ücret tarifelerine Altınyıldız Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği olarak itiraz ediyor bu haksız uygulamanın Nevşehir Valiliği ve Belediye Başkanlığınca düzeltilerek servis ücretlerindeki adaletsizliğe son verilmesini istiyoruz.'' dedi.
 
Dün yaşanan bu gelişmelerin ardından şimdi binlerce Veli, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'den gelecek haberi merakla bekliyor.