SİZE EMANETİZ….

Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla Yrd. Doç. Dr. Özden TAŞĞIN ve Nevşehir Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanı İlhan Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri Burak Ellialtı ve Büşra Sağlar  Emniyet Müdürümüz Metin KALAYOĞLU’nu ve Şube Müdürlerini makamında ziyaret ederek 10 Nisan Polis Gününü kutladı.

 

Vatan ve Milletin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlamak, insan hak ve özgürlüklerini korumak için büyük bir özveriyle çalışmakta olan emniyet teşkilatımızın tarihi kurumsal yapısının bozulmadan güçlenmesi en büyük temennimizdir.

Türk Polisi, bu kutsal görevini yerine getirirken, 21. yüzyılın sosyal, kültürel ve teknolojik gelişmelerini de yakından izleyerek kendisini sürekli eğitmekte ve yenilemektedir. Bu yenilemenin sonucu, eğitim seviyesi sürekli yükselen nitelikli personeli ve kullandığı çağdaş teknoloji ile ülkemizde ve dünyada saygın bir yer edinmenin haklı gururunu yaşarken, vatandaşla birlikte, vatandaş memnuniyeti odaklı bir hizmet felsefesini benimsemesi, insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olmanın bilinci içerisinde, görevini en iyi şekilde yerine getirmeye devam etmesi en büyük temennimizdir.

Bu çalışmaların kişisel ve siyasal çıkarlara heba edilmemesi devletimiz ve milletimiz adına en büyük talebimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle,  Vatan ve görev uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden teşkilat mensuplarını rahmet, gazi ve emeklilerimizi minnetle anarken, teşkilatın her kademesinde görev yapan fedakar emniyet personeli ve değerli ailelerinin 10 Nisan Polis Gününü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle,

En kalbi sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın