NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde Nevşehir’de son iki yılda kamu yatırımları konusunda çok ciddi adımlar atıldığına değinen Ak Parti Nevşehir Milletvekili A. Erdal Feralan, Yeni Adliye Sarayının inşaatına da yakın zamanda başlanacağını belirtti.

Nevşehir’e yakışır ve modern bir adliye hizmet binası yapılacağını ve bu konuda herhangi bir sorunun gündemde olmadığını kaydeden Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan, Nevşehir Belediyesinin arsa tahsisini yaptığı yeni adliye sarayı binasının ilimize kazandırılacak önemli bir kamu yatırımı olacağının altını çizdi.

Yapılan ihalenin ardından teknik bir sürecin ardından kısa zaman içerisinde yeni adliye binasının da ilimizdeki diğer kamu yatırımlarında olduğu gibi temellerinin atılacağını ifade eden Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan, “Yeni adliye sarayımız ile ilgili ihale yapıldı. Teknik bir sürecin ardından temel atma aşamasına kısa zaman içerisinde gelinecek. Sonuçta yapılan ihale kamu ihale kanununa tabi bir ihale. Arsa ile ilgili bir sorun yok. Bilindiği üzere Nevşehir Belediyemiz arsanın tahsis işlemlerini tamamlamıştı. Önümüzdeki günlerde yeni adliye sarayımızın temel atma ve inşaat çalışmalarına başlanacak” diye konuştu.