NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediyesinin ilimize kazandırdığı, Türkiye’nin en modern pazaryerlerinden biri olan Nevşehir Pazaryeri halka her türlü ihtiyacını karşılayabileceği imkanlar sunmaya devam ediyor.

1 Yıl önce Pazaryerinde hizmete kazandırılan sosyal tesisler gerek pazarcı esnafının, gerekse pazaryerine alışveriş için gelen Vatandaşın her daim ilgisini görmeye devam ediyor.

Yaş sebze ve meyvenin yanında, giyim, ayakkabı, balık, peynir, yağ ve zücaciye ürünlerinin de yer aldığı pazaryerinde hizmet vermeye devam sosyal tesislerde rahatlıkla dinlenip yemek ihtiyacını da karşılayabilen Vatandaş’ın memnuniyeti haliyle Başkan Selim Özmen’i de mutlu ediyor.

Zaman zaman sosyal tesislerde Vatandaşların yanına oturup pazaryeri ile ilgili herhangi bir eleştirilerinin bulunup bulunmadığını ya da bir önerilerinin olup olmadığını Vatandaşlara ve pazarcı esnafına da soran Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar odası başkanı Özmen, Vatandaşlardan genel itibariyle aldığı memnuniyet içeren ifadelerle mutlu oluyor.