Sulusaray Kasabası; Öz kavşağı, düğün salonu karşısı, yeni mahalle yol yapımı, ptt alt kavşağı, mezarlık çeşmeleri, mezarlık içi yol yapımı, mezarlıktaki şehitliğin yenilenmesi ve mezarlık önündeki yolların yapım, onarım ve büyültme çalışmaları tamamlandı. 

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Sulusaray Belediyesi,kasaba genelinde sürdürdüğü yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiği bildirildi.

Yol genişletme ve zemin düzeltme çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde parke döşenmesine ağırlık verilirken, altyapı sorunlarının yaşandığı yerlerde bakım ve onarım çalışmalarına devam edildiği kaydedildi.

Belediye Başkanı Yılmaz, Sulusaray Kasabasını SARAY Gibi Gibi Yapmaya Kararlı !

Çalışmaların yapıldığı bölgelerde incelemelerde bulunan Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, mevcut altyapı sorunlarına değindiği açıklamasında; “Bazı mahallelerimizde henüz çözülmemiş olan altyapı sorunları var. Bu sorunlarla ilgili olarak, Sulusaray Belediyesi’nin yetki ve sorumluluk alanında olan konularda Belediye ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Altyapı bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanmasıyla bu bölgelerde asfaltlama ve parke döşeme çalışmalarına ağırlık verilecek”ifadelerine yer verdi.


Fotoğraf Galerisinde çalışmalarla ile ilgili fotoğraflar yer almaktadır...