Nevşehir Sulusaray Kasabasında İl Müftülüğü bünyesinde 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu açılışı yapıldı. Kurs Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Sulusaray Din Görevlileri ve halkın katkılarıyla Eğitim Öğretime hazırlandı.
6 Yaş Grubu Kur'an Kursunun açılışına AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı,  Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, Eski Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürü Ömer Taşçı, Nevşehir Birlik Vakfı Şubesi Başkanı Gürbüz Dinç ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İl Müftüsü Yakup Öztürk'ün yaptığı duanın ardından 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu düzenlenen törenle açıldı.
Nevşehir Merkez İlçeye bağlı Sulusaray kasabası merkez Cami binasında eğitim gören minik öğrenciler, Kurs Öğreticisi Hacer Uzun nezaretinde önce İstiklal Marşını ardından da ezberledikleri duaları okudular.
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu için temenni ve dileklerini dile getirerek, Sulusaray kasabasına ve halkına hayırlı olmasını dilediler.
Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz'da açılışa katılım gösteren tüm Nevşehir protokolüne teşekkür etti.
6 Yaş Grubu Kur'an Kursunun açılışına katılan halka ve misafirlere Cuma namazından sonra Birlik Vakfı tarafından yemek ikram edildi.