Nevşehir merkez ilçeye bağlı Sulusaray kasabasında, mezarlık yolu genişletilerek,  asfalt döküm çalışmaları tamamlandı.Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi....

Sulusaray Belediyesinden Mezarlık Yolu Genişletme ve Asfalt Çalışmaları 

Yerel seçimler sonrası çalışmalarına hiç ara vermeden başlayarak hizmet atağına geçen Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, bir yandan yeni yollar inşa ederken bir yanda da bozulan yollara konfor getiriyor. Kasaba genelinde yapılan çalışmalar çerçevesinde, Sulusaray Merkez’e bağlı mezarlık yolu elden geçirildi. Mevcut toprak yola stabilize malzeme döküldü. Ardından malzeme siilindirle ezilerek asfalt altı çalışmaları tamamlandı. Yol genişletme çalışmalarının bitimiyle ise soğuk asfalt döküldü. Böylece yol pırıl pırıl oldu.
 
MEZARLIK YOLU PIRIL PIRIL OLDU 

Kasabamız Mezarlık caddesinde yaşanan toz ve çamur çilesinin Artık sona erdiğinin altını çizen Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz; Sulusaray kasabası mezarlık caddesi yolu genişletilerek,  asfalt döküm çalışmaları tamamlandı dedi. 

Başkan Yılmaz Sulusaray mezarlık caddesi üzerinde Bozuk olan 500 metrelik mezarlık yolunu 15 metre genişleterek asfaltlandı. Böylelikle bozuk ve tehlike arz eden bu yolun ıslah edilmesi ile tamamlanan mezarlık yolumuz kasabamız hizmetine sunulmuştur dedi.
Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, şimdide kasabamız mezarlığında başlattığımız çevre düzenleme çalışmalarımız devam ediyor.Allah kısmet ederse Sulusaray Mezarlığımızda yürtütüğümüz çalışmalar kış öncesi tamamlanacak. Mezarlık içerisinde çevre düzenlemesi,ağaç dikimi ve birde çeşme yapacağız.
Ölüsüne saygısı olmayanın dirisine saygısı olmaz fesefesiyle inşallah Sulusaray mezarlığımızı halkımıza layık bir ziyaret mahalline dönüştüreceğiz dedi. 

BAŞKAN YILMAZ'DAN TEŞEKKÜR !

Buradan bu vesile ile  Kasabamız Mezarlık yol genişleme ve asfalt çalişmalarında emeği geçen  ; Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreterimiz İsmail Cihan, İl Genel Meclis Başkanimiz Süleyman Özgün, , AK Parti  il Başkanimiz Sayın M.Ali Tanrıver'e, AK Parti Merkez ilçe başkanimiz Salih Açıkgöz, Nevşehir Millet vekillerimiz A.Erdal Feraln,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'e kasabama vermiş olduklari desteklerden dolayi şahsım ve kasaba halkım adına teşekkür eder işlerinde başarilar dilerim Allah yar ve yardimcimiz olsun dedi.

Yapılan çalışmaları yakından izleyen bir ihtiyar Sulusaraylı amcamızda FİB Haber merkezimize yaptığı açıklamasında; “Evlat Kasabamız mezarlığına giden bu yolumuz çok bozuk ve  kullanılamaz haldeydi. Sulusaray Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar sonucunda çok rahatladık. Buradan Belediye Başkanımız Bayram Yılmaz'a çok teşekkür ediyoruz Başkanımızdan ve emeği geçen herkezden Allah razı olsun” dedi.

Sulusaray Kulüp Başkanı Turgay Şener de FİB haber'e yapmış olduğu açıklamasında; Işte  mezara saygı böyle olur yıllardır orda zıplayarak mezara giriyorduk Teşekkürler Başkanımıza ve emeği geçen herkese dedi...