Tek Kullanımlık havlu ve kesim penvarı dağıtımlarının ardından ilimizdeki berber ve kuaför esnafının müşterilerine son derece hijyenik koşullarda hizmet verebilmesine katkı sağlayacak olan çalışmada piyasa araştırmaları tamamlandı, iki çeşit tek kullanımlık usturaların siparişi de verildi.

Nevşehir’in Kapadokya bölgesinin merkezi konumunda bulunması, bölgeye çok sayıda yerli ve yabancı turistin de gelmesi itibariyle bu çalışmanın bölgede de ilgi göreceğine inandıklarını ifade eden Nevşehir Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan, 2 çeşit tek kullanımlık usturanın yanında ilimizdeki berber ve kuaför esnafına 2 şer adet makas, 6’şar rulo boyun bandının da yakın zamanda dağıtılacağını söyledi.

Bu uygulamaları esnaf ve sanatkarın daha hijyenik koşullarda müşterilerine hizmet vermesi ve bu hizmet kalitesini alışkanlık haline getirerek bundan sonraki süreçte aynı hijyenik şartlarda müşterilerine hitap edebilmesi için yaptıklarını belirten Nevşehir Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Taşhan, “Nevşehir Belediyemizin finansmanında yaptığımız bu çalışma tüm ülkemizdeki berber ve kuaförlerimize de örnek olacak bir çalışma. Umarız önümüzdeki yıllarda tüm Ülkemiz genelindeki berber ve kuaför esnafımız bu hijyenik koşullarda ülkemiz insanlarına hizmet verir hale gelir. Bu çalışmalarımıza desteklerinden dolayı bir kez daha Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Haber:Ali Çamur