Teselliyi Kalemde Buldu

NEVŞEHİR(MHA) Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı Türk Kızılay’ının 146. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle kutlama programı düzenledi.

Kutlama programı normalde Gülbahçe önünde kurulan Çadır içerisinde yapılacaktı. Ancak önceki gün yağan yoğun yağmur ve dolu nedeniyle çadır hasar gördü. Çadırdaki hasarın giderilmesi güç olunca kutlama programı Kızılay Kan Merkezine kaydırıldı.

Nevşehir Vali Yardımcısı Vural Demirtaş ve Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen’in de katıldığı kutlama programında yine gözler Vali Yardımcısı Vural Demirtaş’ın üzerindeydi.

Kutlama programını görüntülemeye gelen kameramanlara ve basın mensuplarına “bu haberde beni değil bu genç yaşında kan bağışı yapan bu aslanlara yer verin” diyen Vali Yardımcısı Vural Demirtaş’ın gözüne bir köşede duran baskül takıldı.

Kaç kilo olduğunu merak edip baskül’e çıkan Vali Yardımcısı Vural Demirtaş bir anda çıkan sonuçtan şok oldu. İki kilo fazlası çıkan Vali Yardımcısı Vural Demirtaş’ı çevresindekiler “Sayın Valim cebinizdeki kalemler 2 kilo gelir, onun ağırlıdır” diyerek teselli verdi.