NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Gazeteciler Federasyonu 50. Başkan Konseyi Toplantısına katılmak üzere ilimize gelen heyet Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Karaca’nın yanı sıra, Federasyon Yönetim Kurulu üyeleri, başkanlar konseyi toplantısına katılan illerin Cemiyet başkanlarının da yer aldığı ziyarette Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici’de yer aldı.

Nevşehir’de TGF Heyetini ağırlamaktan büyük bir sevinç duyduğunu söyleyen Vali Mehmet Ceylan, “Özellikle gazeteciler cemiyetinin ilimizde bulunması çok önemli. Nevşehir Kapadokya bölgesinin merkezi. Turizm açısından Ülkemizin en önemli destinasyonları arasında. Bu bölgenin sizler tarafından görülmesi ve tanıtımının yapılması büyük önem taşıyor. İnşallah buradan hoş ayrılırsınız. Burada yapmış olduğunuz çalışmalarda umarız gazeteciler açısından hayırlı olur diye düşünüyorum” dedi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ise Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’a heyeti kabullerinden dolayı teşekkür etti.