Her Cuma günü TRT haber kanalında yayınlanan,Neşe Uğur Nohutçu'nun yönetmenliğini yaptığı,Nilgün Esin'in sunduğu "Yol Arkadaşım" adlı programı ,Çalışanlar Mahallesine konuk oldu.
Heryıl geleneksel olarak kutlanan Gülşehir Muhacirlerinin bahar bayramı 25 mart için bugün ilk çekimlerini yaptılar.
Çalışanlar Mahallesi Dere sokakta yapılan çekimlerde ilk gün Mantufar denilen olaycanlandırıldı.Çekimler gün boyu sürdü.

Yarın yani 25 Mart günü yine bahar bayramı kutlamaları çekimi için gelecek olan"Yol Arkadaşım" ekibi,25 martta yapılacak bulgur pilavı pişirilmesini ve Mantufar olayını ekranlara taşıyacak.

"Yol arkadaşım " Yönetmeni Neşe Uğur Nohutçu haber sayfamıza yaptığı açıklamada Anadolunun bu şirin ilçesi Gülşehir ve çok misafirperver Çalışanlar Mahallesi Dere sokak sakinlerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.
Yönetmen Uğur ayrıca Çalışanlar Mahallesi Muhtarı Kadir Cesur,Aynı mahalleden İbrahim Uludağ ve Yaşar Pekmezci'ye çekim sırasında ve tüm çalışmalardaki destek ve yardımlardan dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

Gülşehir Muhacirlerinin bahar bayramı kutlamaları yarın saat 13.30 başlayacak.TRT'nin de çekim yapacağı kutlamaya tüm halkımız davetlidir.

Haber:Gülşehir Haber