Türkiye Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Nevşehir Şubesi Başkanı Kenan Gerçeker, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

TÜFAD Şube Başkanı Kenan Gerçeker ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, kendilerine teşekkür etti.

Ziyarette TÜFAD hakkında Rektörümüze bilgi veren Başkan Kenan Gerçeker, üniversite bünyesinde kurulan futbol, basketbol, hentbol ve diğer spor takımlarının elde etmiş olduğu başarıların memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Başkan Gerçeker ayrıca Rektörümüze spora vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Amaçlarının başta öğrenciler ve gençler olmak üzere toplumun spora olan ilgisini arttırmak olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Şahsım ve üniversitemiz adına sporu önemsediğimizi belirtmek isterim. Bu amaçla göreve geldiğimiz ilk günden itibaren üniversitemiz bünyesinde değişik branşlarda kulüpler kurarak öğrencilerimize ve gençlerimize imkanlar sağladık. Geldiğimiz noktaya baktığımızda takımlarımızın elde ettiği başarılar gerek üniversitemiz, gerekse şehrimiz tarafından takdirle karşılanıyor. Bunun yanı sıra şehrimizde var olan spor kültürünün de  elişmesine ve çeşitlenmesine vesile olduk” diye konuştu.