TÜRKİYE'NİN EN GENÇ MUHTARI NEVŞEHİR GÖREME'DE GÖREV YAPIYOR...

Göreme Kasabası Aydınlı-Orta Mahalle Muhtarı: İsmail Budak   Doğum Tarihi:01.10.1988   Anne Adı: Hafize   Baba Adı: Hasan

Göreme Kasabası Aydınlı-Orta Mahalle Muhtarı İsmail Budak  FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında şu anda Türkiye genelindeki en genç muhtarın kendisinin olduğunu belirterek bundan gurur duyduğunu söyledi. Budak, açıklamasında şunları ifade etti; 15 yıldır göreme de  Kapadokya  Eczanesinde çalışmaktayım lise mezunu açıköğretim kamu yönetimi 2.sınıf okuyorum.

Öncelikle bana görevi nasip ettiği için Rabbime çok şükürler olsun.Bana bu güzel duyguyu yaşatan herkese çok teşekkür ediyorum. Ben sadece bana oy verenlerin değil herkesin muhtarıyım herkese hizmetkarım.Beni çok mutlu ettiler. Eczane de Çalıştığımdan dolayı Halkla hep iç içeyim elimden geldiği kadar vatandaşa her türlü yardımı esirgemeyen biriyim özellikle yaşlılarla ilgilenmeyi seviyorum, bundan sonra da yetki ve kanunlar içerisinde hizmetlerle halkla istişareler toplantılar yapıp mahallemizi birlikte yöneteceğiz.