TÜVTÜRK tarafından Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ayvalı Köyünde Traktör ve Motosikletlerin kontrolleri yapılarak eksikleri tespit ediliyor, kontrolden geçenlere vize veriliyor.

Ayvalı Köyü Muhtarı Hasan Çakır ve TÜVTURK Araç Muayene İstasyonu işbirliği ile Konya'dan gelen gezici araç muayene istasyonu tarafından Ayvalı Köyündeki muayene tarihi geçmiş traktör ve motosikletlerin muayenesi yapılıyor.

Köylülerin yoğun ilgi gösterdiği bu çalışma sebebiyle başta Köy Muhtarı Hasan Çakır olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkürlerini bildiriyorlar.

Araçlardaki eksik kusurların giderilmesi çin Muhtar tarafından köye oto elektrikçi getirilerek toplu eksikliklerin giderilmesi sağlandı.

Ayvalılı çiftçi vatandaşlar "Traktör ve motosikletlerin muayenesi olmadığı için il ve ilçelere gidemiyorduk, şimdi büyük bir sıkıntıdan kurtulduk. Başta muhtarımız Hasan Çakır olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Muhtar Hasan Çakır ise ilk olarak kendi köyünde böyle bir hizmet yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek TÜVTÜRK yetkililerine teşekkür etti.