Uçhisar Belediyesi park, bahçe ve refüjlerde yeşil alan çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan Uçhisar-Göreme sıcak asfalt çalışmalarından sonra yol kenarlarında oluşan olumsuzlukları hava koşullarından dolayı tamamlayamayan Uçhisar Belediyesi, kaldırım, orta refüj ve yol kenarlarında bakım, onarım ve yeşil alan çalışmalarını tamamlıyor.

Nevşehir-Uçhisar-Göreme yolu üzerinde bulunan tüm kaldırım ve refüjlerde bordür taşlarını düzelterek, ağaçlandırma çalışmalarını yürüten belediye ekipleri, hava koşullarına bağlı olarak çimlendirme çalışmalarını da tamamlayacaktır.

Havaların ısınmasıyla birlikte yeşil alan çalışmalarına hız kazandırdıklarını kaydeden Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, “Uçhisarımız’a yakışır bir görünüm kazandırmak için çalışmalarımıza başladık. Tüm yeşil alanlarımızda bakım çalışmalarını ve park alanlarında bakım ve yenileme çalışmalarını planladık. Belediye ekiplerimiz bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştirecek ve kasabamızı daha da güzelleştireceğiz.”