Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Kapadokya Aşçılar Derneği'ni ziyaret ederek dernek başkanı Rıza Arıcı'ya başarılar diledi.

Aralıksız sürdürdüğü okul ziyaretlerinden fırsat buldukça Nevşehir'deki bir çok kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Kapadokya Aşçılar Derneği'nin Ürgüp ilçesinde bulunan binasını ziyaret ederek Dernek Başkanı Rıza Arıcı başta olmak üzere bölgede emek veren tüm aşçılara kolaylıklar diledi.
 
Kapadokya Aşçılar Derneği Başkanı Rıza Arıcı'nın kendi öğrencisi olduğunu belirten Uğur, "Lise çağlarında okuttuğum bir öğrencimin bölgede hatırı sayılır bir aşçı olmasından, bölgemizi ziyaret eden yerli-yabancı turistlere bölgemizi ve kültürümüzü tanıtmadaki misyonundan dolayı her zaman gurur duydum. Bu gurur, öğrencimin Kapadokya'daki açılarımızı temsil eden bir derneğe başkan olması ve göreve geldiği günden beri dernek olarak yönetimiyle birlikte güzel hizmetlere imza atarak, önemli projelere imza atması beni herkesten çok memnun etmiştir. Bu anlamda Rıza Arıcı'yla birlikte yönetimine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
 
Mustafa Uğur'a nazik ziyaretinden ötürü teşekkür eden Kapadokya Aşçılar Derneği Başkanı Rıza Arıcı, "Bizi hayata hazırlayan, kendisinden çok şey öğrendiğim şehrimizin önemli değerlerinden birisi olan Mustafa Uğur hocama ziyaretinden ve bizlere verdiği destekten ötürü çok teşekkür ediyorum. Bizler, kıymetli hocalarımızın bizlere öğrettiği ve aktardığı değerler ışığında çalıştığımız her işletmede, görev aldığımız her kurumda emek sarf ederek en güzel işleri yapmaya bugüne kadar  gayret ettik, bundan sonra da bu bilinçle üretmeye ve çalışmaya gayret edeceğiz" dedi.