Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Türk Eğitim Sen Şube Başkan Yardımcıları ile birlikte Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin'i, Türkiye Kamu Sen İş kolları Temsilcilerini ve Türk Sağlık Sen Şube Başkan Yardımcılarını ziyaret etti.

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa uğur, Türkiye Kamu Sen Ailesi olarak birlik ve beraberliğimiz Kamu Çalışanları adına onurlu ve dik duruşumuzun göstergesidir. Haklı bir mücadelede her zaman Türkiye Kamu Sen olarak kamu çalışanlarının yanında yer alacağız. Sendikal Faaliyetleri konusunda ifade de bulunan Şube Başkanı Uğur; böyle bir ailenin mensubu olmaktan onur duyduğunu ifade etti.

Türk Kamu Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve Şube Başkan Yardımcılarının ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek Yönetime Çay Ekmek ve Helva ikramın da bulundu.

Aile ortamında geçen görüşmelerin arkasından yapılan toplantı da sendikal çalışmaları konusunda fikir alış veriş yapıldı.