Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Mustafa Ünlüer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle www.fibhaber.com İnternet Gazetemizi ziyaret ederek çalışanların gününü kutladı.

FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordünatör İbrahim Uysal ile sohbet eden Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Mustafa Ünlüer, "Hafta sonunda bile çalışıyorsunuz. Gerçek çalışan gazeteciler sizlersiniz, hepinizi tebrik ediyor ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum’’ diyerek günün anısına hediyelerini takdim etti.

“ilkleri her zaman Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü yapar”


İl Müdürü Ünlüer, tüm gazetecilerin bu anlamlı günün kutladığını belirtti.
Günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yapan İl Müdürü Mustafa Ünlüer “her zaman olduğu gibi bundan sonra da sizlerle sıcak ilişkilerimiz devam edecek.Gece, gündüz, tatil bayram demeden büyük bir özveriyle emek harcayan basınımızın güzide temsilcileri tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, sağlık mutluluk ve başarı dileklerimi sunuyorum”dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çapacı ve Uysal'da İl Müdürü Ünlüer'e teşekkür ederek, Nevşehir'de spor konusunda yaşanan güzel gelişmelerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Ünlüer ve ekibini tebrik ettiler.