Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ramazan bayramını hem şehrin dört bir yanında bulunan bilbordlar aracılığıyla, hem de SMS vasıtasıyla kutladı.

Ünver’den Çifte Kutlama

Başkan Ünver bilbordlarda yer alan bayram kutlamasında geçtiğimiz günlerde kazanılan En İyi Belediye Başkanı ve En İyi Şehir ödüllerini de tüm Nevşehir Halkına hediye ederek bayramı kutladı.

Ünver, Nevşehir il merkezinde yaşayan binlerce insanın cep telefonlarına gönderdiği mesajında da ramazan bayramının halkımıza hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. 

Geçtiğimiz hafta İsviçre’nin Montrö şehrinde Avrupa İş Konseyi(EBA) Socrates Komitesi tarafından düzenlenen törende Nevşehir’e 3 ödül birden verilmişti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, En iyi Belediye Başkanı, Nevşehir Belediyesi En İyi Belediye ve Nevşehir’de En İyi Şehircilik ödülüne layık görülmüştü.


Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yaklaşan Ramazan bayramı öncesinde bilbordlarda Bayram Tebriğinde En İyi Belediye Başkanı ve en İyi Şehir Ödülü Bu Ödüller Hepimizin, Bu gurur hepimizin diyen cümleleriyle bu ödülü Nevşehir Halkıyla paylaştı.

Verilen ödülün gururunu yaşadıklarını söyleyen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, “ Bu başarı bu kentte yaşayan herkesin. Nevşehir'de yaşamaktan gurur duyun” dedi.