DEVLET HASTANESİ’NDE YOL VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Nevşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde Devlet Hastanesi’nde yeni çevre düzenlemesi ve yol genişletme çalışmaları, Belediye Başkanı Hasan Ünver’in denetiminde  aralıksız devam ediyor.
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi ‘nde geçtiğimiz günlerde Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan yol genişletme ve çevre düzenlemesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 
Yol genişletilmesi çalışmalarının devam ettiği yol kenarlarında bulunan işletmelerin telefon ve elektrik bağlantıları Türk Telekom ve MEDAŞ yöneticilerinin de gözetiminde, yol düzenlenmesini aksatmadan yeni baştan değerlendirilirken, çalışmaların sürdüğü alanda Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, sürekli denetim yapıyor.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, gerçekleştirilen çevre düzenlenmesi ve yol genişletme çalışması  ile Devlet Hastanesinin fiziki alt yapısının daha da rahat bir yapıya kavuşacağını belirtti.
Devlet Hastanesi ile   Nevşehir Ağız ve Diş sağlığı Merkezi önündeki  yüksek tepenin düzleştirilmesi ve yere sıfır noktaya ulaştırılması ile bu alanın otopark olarak kullanımının yanı sıra yeşillendirilmesi de yapılmış olacak. 
Bu  çalışma ile  birlikte ayrıca Nevşehir Devlet Hastanesi çevresindeki trafik akışı da daha düzenli bir hale getirilmiş olacak. 
Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanarak bu alanın hizmete kazandırılması amaçlanıyor.