30 mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimi öncesinde Nevşehir lale Sanayi Sitesi’ndeki esnafları ziyaret eden Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Hasan Ünver, esnafların ilgisi ile karşılanıyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan,AK Parti  İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra belediye meclis üye adayları ile kalabalık bir partili grubunun katıldığı Lale Sanayi Sitesi’ndeki ziyaretler sırasında esnaflar, Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Hasan Ünver’e büyük ilgi gösterdiler.

Ziyaret ettiği her iş yerinde kısa süreli sohbetlerde yapan Ünver, kendisine ve  çalışma arkadaşlarına gösterilen yakınlığa teşekkür etti. Ünver, esnafların  bu yakın ilgisinin kendilerine yönelik olarak verilen etkin hizmetin bir göstergesi olduğunu belirterek, her şeyin en güzeline layık olan Nevşehir’e bundan sonraki süreçte de  yetkinin kendisine verilmesi halinde daha hızlı bir şekilde devam etme kararlılığı içerisinde olduğunu söyledi.