SEMERKAND VAKFI NEVŞEHİR ŞUBESİ YÖNETİCİLERİNDEN ÜNVER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Nevşehir’de faaliyette bulunan Semerkand Vakfı Nevşehir Şubesi yöneticileri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e yeni dönemde başarılar diledi.

 Semerkand Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Feralan başkanlığındaki yönetici ve gönüllü grubu makamında kabul eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, sivil toplum örgütlerinin vatandaşlara sunmuş olduğu  hizmetlerde belediye olarak  her zaman üzerlerine düşeni yerine getirdiklerini belirtti.

Sivil toplum yapılanmasının güçlü olduğu şehirlerin büyüme ve gelişme adına önemli bir güç oluşturduğunu aktaran Ünver, Nevşehir’de de sivil toplum örgütlerinin sayıca artmasından da büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti.

 Semerkand Vakfı Nevşehir Şubesi  Başkanı Ahmet Feralan’da, şube olarak sunulan hizmetlerden üyelerin yanı sıra vatandaşların yararlandırılması konusunda Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’den önemli desteklerin sağlandığını dile getirerek, Belediye Başkanı Ünver’e teşekkür etti ve 5 yıllık yeni dönemin hayırlara vesile olması dileğini iletti.

 

İHH KOORDİNATÖRÜ ÖNCEL BAŞKANLIĞINDAKİ GÖNÜLLÜLER GRUBUNDAN ÜNVER’E  ZİYARET

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı(IHH) Nevşehir Koordinatörü Baki Öncel başkanlığındaki gönüllüler grubu, Nevşehir Belediye Başkanı  Hasan Ünver’i ziyaret ederek yeni dönemde başarı dileğinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,kurulduğu günden beri  dünyanın neresinde olursa olsun açlık tehlikesi ile karşı karşıya bulunan dini, dili , ırkı ve milliyeti  ne olursa olsun hiçbir şekilde ayrım gözetmeksizin  hizmet sunan IHH’nın zulme uğramış insanların da yanı başında ciddi hizmet sunumu yaptığını belirterek, tüm bunların insani hassasiyet içerisinde bulunulduğunu ortaya koyan değerler olduğunu vurguladı.

Göreve başlaması nedeniyle kendisine gönderilen kutlama çiçeklerini de ,IHH’nın yardım seferberliği için kullanımı için bağışladığını ifade eden Ünver, bu çiçekler yardımıyla yardım elinin uzanmasını bekleyen insanlara bir el ve bir gönül olarak ulaşacak olmasının da mutluluğunu kadirşinas Nevşehir halkı ile birlikte paylaştığını aktardı.

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı(IHH) Nevşehir Koordinatörü Baki Öncel, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in bu gönüllülük hareketinde kendileri açısından önemli bir yerde olduğunu belirterek, bugüne kadar  yardım hizmetlerinin yürütülmesinde katkılar sağlayan Ünver’e teşekkür etti. 

MADENİ İŞLER ODASI’NDAN BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’E , HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Nevşehir Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı başkanlığındaki yönetim kurulu, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.

Nevşehir Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı,2004-2014 döneminde oda üyelerinin karşı karşıya kaldığı sorunların çözümünün Belediye ayağında ,Belediye Başkanı Hasan Ünver’i her zaman el ve yürek birliği içerisinde bulduklarını belirterek, yapılan hizmetlerden dolayı oda olarak Ünver’e teşekkür etti.

Oda hizmetlerin verimli bir şekilde yürütülmesi yönünde Yeni Sanayi girişinde bir alanı hizmete kazandırarak ,bu yönde ne denli gerçekçi yaklaşım üreten bir Belediye Başkanı olarak tanıdıkları Ünver’in bundan sonraki dönemde de esnaf dostu bir kişi olarak da hatırlayacaklarını belirten Pınarbaşı, önümüzdeki 5 yıllık dönem de Belediye Başkanı Hasan Ünver’in önemli hizmetler ortaya koyacağına inandıklarını vurguladı.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de Nevşehir Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nın güzel dilekleri için teşekkür ederken,  sivil toplum yapılanması içerisinde esnafların önemli bir bölüm oluşturduğunu belirterek, toplumun ruhunu ortaya koyan sivil toplum mekanizmalarının sağlıklı olarak işleyişlerini sürdürmeleri için geçmişte olduğu gibi, bundan sonraki dönemde de her türlü imkanı seferber etmeye hazır olduklarını söyledi.

DOLMUŞCULARDAN ÜNVER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Nevşehir Özel Halk Otobüsleri İşletmecileri , Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

Nevşehir Özel Halk Otobüsleri İşletmecileri yöneticisi Yaşar Esen başkanlığında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek,yeni dönemde başarılar dilediler.

Esen, daha düzenli halk otobüsü hizmeti sunabilmek için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını belirterek,geçmişte bu hizmetlerin sunulmasında Belediye Başkanı Ünver’in kendilerine önemli katkılar sağladığını söyledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederken halka hizmet anlayışı içerisinde şehirde çaba harcayan her sivil toplum örgütü ile el ele gönül birliği içinde hareket ettiklerini dile getirerek, bu çalışmaların bundan sonra da artarak devam edeceğini kaydetti.