Ürgüp Belediyesi, Suriye sınırındaki bir karakolun tefrişat ve mobilyalarını yenileyerek askerlere destek oldu.
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Suriye sınırındaki bir karakola destekte bulunduklarını belirterek, "Kahraman ordumuzun her daim yanındayız. Güvenlik güçlerimiz ülkemizin, devletimizin, milletimizin güvenliği huzuru için Afrin'de hain teröristlere karşı mücadele veriyor. Bizlerde hem moral açısından hem Mehmetçiklerimize destek açısından, her daim yanlarında olduklarımızı hissetmeleri açısından hemde boş zamanları yok ama hiç olmassa nöbet aralarında istirahat edebilmeleri için sınırdaki bir hudut karakolumuzun odalarını döşedik" dedi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Kahraman askerlerimiz bizide unutmamışlar. Afrin'de Bizim içinde teröristlerin üzerine bir mermi göndermişler. İsabetli olduğunu düşünüyoruz. Türk askeri hiçbir zaman falo vermez karavana yapmaz" dedi.

Başkan Yıldız ayrıca, zor şartlarda görevlerini ifşaa etmekte olan Kahraman askerlerimize bir nebze olsun katkıda bulunmak amacıyla, yoğun mesailerinde dinlenme vakitlerini geçirmeleri için Suriye sınırında bulunan bir karakolunda tefrişatını yaptıklarını belirtti.


"Zeytin Dalı Harekatı ile ordumuz sınır güvenliğini sağlamak, ülkemiz ve bölge ülkeleri için tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmak için Afrin'de. Rabbim Afrin Operasyonu'nda Türk Ordusunu muzaffer kılsın. Mehmetçiğimizi korusun ve esirgesin. Dualarımız Kahraman Ordumuz ve Mehmetçiklerimizle Zeytin Dalı Harekatı'nda muvaffakiyetler diliyorum" dedi.