Ürgüp Belediyesi tarafından Ramazan ayının 21. günü Cumhuriyet meydanında Ramazan özel eğlence programı düzenlendi.

Tasavvuf müziği, Hacivat Karagöz Gösterisi, İllüzyon gösterisi ve semazen ile şiir dinletisi gibi faaliyetlerin yer aldığı programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Değerli Sanatçı Ustad İsmail Coşkun'un muhteşem İlahileri ve Sanat musikisi ile gönül bahçesinde gezintiye çıkan Ürgüplüler Belçika dan gelen  Genç Gurbetçi Berkay Ertaş ın eşsiz yorumunda şiir dinletileri büyük beğeni topladı...

FİB Ajans ve Organizasyon tarafından organize edilen  Ramazana Özel Gönül Bahçesi Turnesi Ürgüp'te büyük ilgi görürken tüm izleyicilere Osmanlı Şerbeti ikram edildi.Sunumunu Fikret Çapacı'nın başarıyla yürüttüğü program da İllizyonist Gökhan Şanlı ve Karagöz ile Hacıvat ın gösterileri özellikle çocuklardan ve gençlerden olduğu gibi yetişkinlerdende büyük beğeni topladı...

Program sonunda Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, ilk olarak programı organize eden FİB ajans Organizasyon adına Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal a teşekkür etti.

Başkan Yıldız Birlik beraberliğin önemine vurgu yaptığı konuşmasında tüm Ürgüplü Gurbetçilerle birlikte olmaktanda büyük mutluluk yaşadıklarını ifade etti.
Yıldız şu son günlerde mazlum Filistin Gazze de yaşanılan İsrail saldırılarına da değinerek böylesi bir zulum insanlığa asla yakışmayacağını ifade ederek Bebek Katili Terörist ülke İsraili kınadığını ifade etti.

Kopnser sonrası Tasavvuf Musikisi Sanatçısı İsmail Coşkun'a ödülünü Ürgüp Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç  ve gurbetçi Ercan Ertaş’a da Ürgüp Belediye Başkanı Sayın Fahri Yıldız; Şiirlerini ve yorumlarını çok beğendiğini ifade ederek Ürgüp Belediyesi çini tabağı hediye etti.