Hayırsever Veli HALICI tarafından yaptırılan ve bu yıl hizmete girecek olan İmam Hatip Orta Okulunda kayıtlar hızla devam ediyor.

Okul müdüründen edindiğimiz bilgilere göre;Milli ve manevi değerlerine bağlı karakterli gençler yetiştirmek için, çağdaş eğitime uygun olarak yapılmış binası ve donanımlı genç öğretmen kadrosuyla  İlkokul 4.sınıfı bitirmiş 5.sınıfa başlayacak olan tüm öğrencilerin kayıt için acele etmesi gerektiği ifade edildi.

Bizde Ürgüp Haber olarak Mustafa-Veli Halıcı İmam Hatip Ortaokulunda okuyan tüm öğrencilerimize ve görev yapan öğretmenlerimize yeni binalarında nice başarılı yıllar diyoruz. 

6. sınıfta 91, 7. sınıfta 83 öğrencinin eğitim alacağı İmam Hatip Orta Okulunda 5. sınıf için kayıtlar devam ediyor. 5. sınıfa kayıt için öğrencinin nüfus cüzdanı, 4. sınıf karne fotokopisi ve öğrenci velisinin birlikte gelerek dilekçe ile başvuru yapması gerekiyor.

Okulun teknik bazı özellikleri şu şekilde:

Müdür Odası, Müdür Yardımcısı Odası, Öğretmenler Odası, Rehberlik Odası, Spor Odası, Veli  Görüşme Odası, Etüt Odası (Öğrencilerin Öğretmenleriyle Soru Çözümü İçin), Yemekhane, Kantin, 18 DERSLİK, 1 LABORATUVAR, Bay ve bayan Mescitler, 1 Engelli WC, 24 Öğrenci WC, 4 Personel WC, Engelli öğrenciler için asansör...

Faruk Özzengin Ürgüp'ten Bildiriyor...