NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ürgüp ilçesi Kaymakamı Alper Balcı, Türkiye’nin en modern pazaryerlerinden biri olan Nevşehir Pazaryerinde incelemelerde bulundu.

Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler, Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ile birlikte pazaryerinde esnafları ziyaret ederek, hal hatır soran Ürgüp ilçe kaymakamı Alper Balcı, pazarcı esnafları ile de sohbet etti.

Ziyareti esnasında alışverişte yapan Ürgüp ilçe kaymakamı Alper Balcı, Nevşehir Modern Paaryerinin yapılmasını sağlayan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür ederken, “Böyle bir pazaryerinin oluşturulmasından dolayı Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver’e teşekkür ediyorum. Emekçinin kazanması çok güzel. Ürgüp belediye başkanımız Fahri Yıldız da bu konulara son derece duyarlı. İnşallah o da böyle bir pazaryerini Ürgüpümüze kazandırır. Ben bir müşteri olarak çok mutlu oldum burada” dedi.

Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler, Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ziyaretinden dolayı Ürgüp ilçe Kaymakamı Balcı’ya teşekkür etti.