Nevşehir'in Ürgüp ilçesinden Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'na katılan kahraman Mehmetçiğimize gönderilen 14 ton su sınır Hatay Reyhanlı İlçe komutanlığına ulaştı.

Ürgüp'ten geçtiğimiz cuma namazından sonra yola çıkan 14 ton su, Hatay Reyhanlı'daki sınır birliğine teslim edildi.

Ürgüp'te ilçe halkı ve Belediye işbirliği ile Afrin'e destek platformu tarafından düzenlenen ‘Mehmetçiğe Bir Damla Su’ kampanyası çerçevesinde Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe gönderilen 14 ton su Hatay Reyhanlı'da sınır karakoluna teslim edildi.
‘Mehmetçiğe Bir Damla Su’ kampanyası çerçevesinde Ürgüp Musalla Caminde kılınan Cuma namazının ardından  Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiklere gönderilen 14 ton suyu Afrin'e destek platformu gönüllüsü Bünyamin Şahin Hatay'ın Reyhanlı ilçesine giderek sınır birliğine teslim etti.
Suyu teslim alan Sınır Birliği komutanı, "Devletimiz tabiki her türlü ihtiyacımızı fazlası ile karşılamakta, Anadolu'nun bağrında yetişen Ürgüp'ün fedakar insanlarına böyle bir kampanya yaptıkları için teşekkür ediyoruz. Su burada sembol, Tüm Ürgüp halkının dualarıyla yanlarımızda olduğu mesajı bu kampanya vasıtasıyla bir kez daha sınır ötesinde vatanımızın birlik ve beraberliği için elleri tetikte gözleri namluda olan kahraman mehmetçiklerimize ulaştırılacaktır. Milletimiz Varolsun." dedi.


Sınıra gönderilen Bir tır su, sınır karakoluna GÖNÜLLÜ Bünyamin Şahin tarafından teslim edildi. Afrin Harekâtına Destek platformu tarafından sağlanan destek yardımları farkındalık oluşturmak amaçlı olup Ürgüp  Belediyesi organizesinde gerçekleştiriliyor.