Tartışmalar Avanos ta Ürgüp Birlik ile Ürgüp VİP seyehat Arasında ilk önce tartışma yaşadığı gün boyu süren tartışmalarda önce sözlü olarak  kavga sonra karşılıklı toplanan grup tarafından çıkan kavgada Murat ve Muzaffer T. isimli iki kişi farklı yerlerinden bıçaklanarak yaralandı.Çıkan kavgayı ayırmak için polis havaya ateş açtı.

Yaralılar Devlet hastanesine kaldırıldı sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Ürgüp  ilçe içi trafiğin oldukça karıştığı belirtildi.

Olayların devam ettiği Ürgüp terminalinde Nevşehir den 2 çevik kuvvet minibüsü takviye geldi...
Olay yerine saatler ilerledikçe kalabalık artıyor.Ve Şuanda olay mahalline olay inceleme ekipleri,Nevşehir Emniyet Müdürü ve Vali yardımcısıda katıldı...

Haber:Şerif Taşar

Ürgüp terminalinden Nevşehir, Avanos ve Kayseri arasında yolcu taşımacılığı yapan Ürgüp Birlik ve Ürgüp Vip seyahat firmaları arasında kavga çıktı.

Öğle saatlerinde ilk sinyalleri gelen olayla ilgili emniyet birimleri terminalde tedbir amaçlı güvenlik önlemi almıştı, saat 17:40 sıralarında hareketlenen ilçe terminalinde taraflar birbirlerine hakaret dolu sözlerle saldırınca emniyet güçleri havaya ateş açıp, biber gazı kullanarak tarafları sakinleştirmeye çalıştı.

Meraklı kalabalığın doldurduğu terminal civarında Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu’da olay yerine gelerek taraflarla görüştü. Olayların büyümemesi için Nevşehir’den gelen çevik kuvvet ve özel tim takviye ekiplerinin de terminalde yer almasının ardından olaylar yatıştı.

Olayda hayati tehlikesi bulunmayan bıçaklı yaralanmalar meydana geldi.

NEVŞEHİR ve AVANOS SEFERLERİNİ BELEDİYE YAPTI

Olaylar nedeniyle firmaların seferleri durdurularak, Nevşehir ve Avanos’a gidecek vatandaşların mağdur olmaması için Ürgüp Belediyesi tarafından sefer düzenlendi.