Bir Dünya Kenti Ürgüp’e bu görüntüler yakışmıyor...  Ürgüp İlçesi Şehir Merkezinde bulunan Hacı Mustafa Ağa Caminin içerisi Ürgüp’e yakışmayacak görüntüler sergiliyor.

FİB Haber Merkezimizi arayarak bizlere şikâyetini dile getiren bir vatandaşımız Cuma günü namaz kılmak için gittiği Hacı Mustafa Ağa Camiinde içerisinin boyalarının döküldüğünü içerisinin harabe gibi olduğu konusunu bize üzülerek dile getirdi.

Camii Görevlilerinin bu konuda  bir şey yapamadıklarını bundan yaklaşık 1-2 Yıl önce Belediyenin bir tadilat girişimi olduğu fakat herhangi bir tadilat olmadığını söyledi. Bu konuda diğer cemaatinde aynı şikâyette olduğunu bu konuya bir an önce el atılması hususunda yetilileri göreve çağırdıklarını belirtti.

Bizde Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinde Vatandaşlarımızın Güçlü Sesi www.fibhaber.com olarak Dünya kenti Ürgüp ilçemiz merkezinde bulunan 
Hacı Mustafa Ağa Camii nin bu içler acısı durumundan kurtulması ve gerekli tadilat bakım onarım restarosyon çalışmalarının yapılması adına Nevşehir Müftülüğü ve Ürgüp Kaymakamlığı olmak üzere Nevşehir ile Ürgüp Bürokrasisi ve Siyasetçilerini göreve davet ediyoruz. FİB Haber Merkezi olarak konunun yakından takipçisi olacağız...

İşte Ürgüp teki ibadethanemiziden utanç verici görüntüler...