Konu hakkında FİB Haber merkezimize şikayetlerini dile getiren Ürgüplü vatandaşlarımız Özellikle Kayseri olmak üzere çevre illerden hafta sonlarını geçirmek üzere ilçeye gelen kaliteli müşterilerin yanında maganda diye tabir edebileceğimiz gayri meşru işleri için ilçemizi mekan tutanlara birilerinin artık dur demesi gerektiğini belirttiler.

Ürgüp, bir dünya kenti ve markası olarak Türkiyemiz ve Bölgemiz için büyük bir değer.Bu konuda gerek ilçe Emniyeti gerek Ürgüp te Belediye Başkanı Sayın Fahri Yıldız'ın da büyük gayret ve özverileri ile ilçe de güvenlik asayiş ve tanıtımından taviz verilmezken çevre illerden gelerek ilçenin huzurunu kaçıran şahıslar içinde yapılan çalışmalarla bu tür suç makinalarına göz açtırılmamakta kararlı gözüküyor.

En son hafta sonu Ürgüp te ki bir Restauranta düzenlenen silahlı saldırı ve alkolünde etkisiyle çıktığı belirtilen kavga haberi ilçedeki turizmciler başta olmak üzere herkesi rahatsız ediyor.

Artık Kapadokya nın kalbi Doğa ve tarih kokan Ürgüp ilçesine gerçekten Tatil,turizm ve eğlence adına Dünyanın dört bir tarafından gelen yerli ve yabancı turistlerle bir takım kendini bilmez sözüm ona şehir magandası zevatlarca ilçenin huzurunun bozulmasına artık dur demek şart...

Ürgüp te bu görüntüleri istemiyoruz...!

İşte en son dün yaşanan bir olayı sizlerle paylaşıyoruz...Beyaz şahin marka araçla gelen ve iki kişi olduğu belirtilen şahıslar Ürgüp teki bir Restaurantın tabelasına pompalı tüfekle ateş açarak kaçtıkları belirtildi. Olay sonrası soruşturma başlatıldığı bildirildi.