Süphanverdi Mahallesi ve Duayeri Mahallesi Muhtar Adayları tanıtımları için kullandıkları aracın kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından dün gece aracın lastiklerini keserek çirkin saldırı yapıldı.

30 Mart yerel seçimlerinin hareketlenmesiyle birlikte muhtar adayları mahallelerinde Afiş, el broşürü vs. tanıtım materyallerini kullanarak tanıtımlarına devam ederken Süphanverdi Mahallesi Muhtar Adayı Mahmut Ali Serim tanıtımlarına farklı bir yüz getirmek için kullandığı bir aracı seçim afişleriyle donatıp aday olduğu mahallesinin işlek bir yoluna park edip tanıtım yaparken dün gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bir aracı çizilerek ve diğer aracınında lastikleri kesilerek çirkin bir şekilde saldırı yapıldı.

Muhtar Adayı Mahmut Ali Serim “Bu demokratik bir yarıştır bu çirkin saldırıyı yapanı nefretle kınıyorum, büyük bir üzüntü yaşıyorum bunu yapanlar demokrasi seçimde boylarının ölçüsünü alacaklardır.  Mahallemde diğer adayların da asılı olan afişleri veya farklı materyalleri var bunlara zarar verilmezken sadece benim tanıtımım için kullandığım aracıma  yapılan bu çirkin saldırıdan dolayı bu saldırıyı gerçekleştirenleri  tekrar tekrar kınıyorum” dedi.

Şerif Taşar Ürgüp'ten Bildiriyor...