Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından Nevşehir’e bağlı köy yollarında asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çat Kasabası ile Balcın köyü yolu arasında yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Mehmet Ceylan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Cihan, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve Çat Belediye Başkanı Kamil Duru çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan burada gazetecilere yaptığı açıklamada bu yıl içerisinde 200 Km yolda asfalt çalışmaları yapmayı hedeflediklerini kaydetti. Vali Ceylan, ‘’Bu yol tamamlandığında inşallah özel organize sanayisi ile Gülşehir arasında direk ve çok kısa bir şekilde bağlantı sağlanmış olacak. Bu yıl içerisinde 8 km yol tamamlanıyor. Bununla birlikte toplam şuanda ilimiz genelinde 100 km’ye yakın sati kaplama asfalt yapıldı. Bu çalışmalar devam edecek. Hedefimiz olan 200 Km’ye ulaşmak için gayretlerimiz sürüyor. Ben Özel İdare ekibimize teşekkür ediyorum. Gerçekten son derece öz verili çalışıyorlar. Bundan sonra yine bölgemizde ki yolların standartlarını yükseltmek için bütün gayretimiz ile çalışmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarımız inşallah başarılı şekilde tamamlanmış olacaktır’’ şeklinde konuştu. 

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’dan Vali Ceylan’a Teşekkür...

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Cihan ve İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’yu ziyaret etti.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Cihan ve İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgü Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’yu makamında ziyaret ettiler. Burada Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’dan belediye çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Ceylan, Balcın ile Çat Kasabası arasında yapılan asfalt çalışmalarının üç gün içinde sona ereceğini kaydetti.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ise Çat Kasabası’nda yapılan asfalt çalışmalarında verilen desteklerden dolayı Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Cihan’a ve İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün’e teşekkür plaketi verdi. 

Haber:Coşkun Sağlamdin / Lale Haber