FİB Haber gazetemizde yer verdiğimiz "Nevşehir Belediyesinden Bir Ricaları Var! " başlıklı Haberimiz Ses Getirdi.

Dün yaptığımız haber'de Bir Vatandaşımızın ricalarını dile getirmiştik, Nevşehir Türk Telekom Vakit Kayıp etmeden Vatandaşın ricasını yerine getirdi. Nevşehir Türk Telekom'dan FİB Haber Merkezine yapılan açıklamada; Söz konusu Türk Telekom a ait menhol kapağı yol seviyesine getirilmiştir. denildi. Nevşehir Türk Telekom'a duyarlılığı için teşekkür ediyoruz.

İşte Önceki gün yaptığımız o haber;

Nevşehir Belediyesinden Bir Ricaları Var! 


Esentepe Mahalllesi Ürgüp Caddesi A101 karşısındaki kaldırımlardan H. Rasim Uzer İş Okulu'na kadar olan güzergahta bulunan kaldırımlar ve yol boyunca çıkıntı şeklinde duran logarlardan bölge halkı olarak muzdarip durumdayız. Kaldırımlar boyunca 3-4 tane olan logarlar kaldırım seviyesinde olması gerekirken kaldırımlardan 10-15 cm daha yüksekte duruuyor ve yürüme alanını engelliyor. A101 karşısındaki kaldırımların son bölümü ve Dinler Petrolün arasında bulunan geçmeli taşlar da sökülmüş durumda bu bölümü de engelli aracımızla eğimi bozulduğu taşları söküldüğü için kullanamamaktayız. H.Rasim Uzer İş Okulu yönünde sağ bölümde bulunan logarın da yol seviyesine indirilmesini talep ediyoruz.  Esentepe Mahallesi halkının yürüyüş güzergahı ve bölgemizde bulunan Dinler Hotel'de konaklayan turistlerin yürüyüş güzergahı olan bu bölgenin kaldırımlarının geçmeli taşların ve parkların Nevşehirimize yakışır şekilde düzenlenmesini rica ediyoruz.'' dedi.

FİB Haber Merkezi olarak Esentepe mahalle sakinlerinin bu ricalarını Nevşehir Belediyesine iletiyor, gerekli çalışmaların başlatılmasını bekliyoruz.

Bu Haber üzerine Nevşehir Türk Telekom Yetkilileri Vakit Kayıp etmeden üzerlerine düşeni Yaptılar İlgilerinden dolayı Nevşehir Türk Telekom Yetkilerine Teşekkür Ederiz.

İşte Nevşehir Türk Telekom'un yaptığı çalışma sonrası yenilenen son hali...