Nevşehir de bu sabah saatlerinde evinden okula gidiyorum diyerek ayrılan 12  yaşındaki Samet 10 saat sonra bulundu.

Okula gidiyorum diye evden çıkmıştı...

Nevşehir merkez 2000 Evler mahalesinde ki evinden çıkarken ailesine okula gidiyorum diye evden ayrılan 12 Yaşındaki S. K. FİB.haber.com da yaptığımız haberden bir kaç saat sonrasında bulundu haberi geldi.

2000 Evler Mahallesi'nde ikamet eden S.K'nin ailesi, okul çıkışı eve dönmeyen Samet’i aramaya başladı.
    
75. Yüz Yıl İlköğretim Okulu  öğrencisi S.K.’nın başına bir şeyler gelmesinde korktuğunu ifade eden aile fertleri,yaklaşık 10 saat sonra buldukları yavruları ile rahat bir nefes aldılar.

Şükürler Olsun...!

Nevşehir 2000 Evler mahallesinde S.Kafe isimli bir İnternet kafenin Güvenlik Kamera görüntüleri sonrası S. K.'nın yanındaki arkadaşıyla kafeden ayrıldıkları görüntüsünü görünce,hemen o arkadaşının evine gidildi.Samed in sabah okula gitmediği için korktuğu ve arkadaşının evinde olduğu belirtilirken yapılan arama çalışmaları sonucu bulunan Samet ailesine teslim edildi.
S.K'nin bulunmasıyla rahat nefes alan aile, Polis ekiplerine, duyarlılık gösteren tüm Nevşehir halkı eş dost ve FİB Haber Merkezine  teşekkür etti. Bulunan çocuk S.K'nin sağlık durumu iyi olduğu bildirildi.

FİB Haber Merkezi olarak bizde tüm duyarlı Nevşehir halkımıza okuyucularımıza Polisimize ve Recep Avcı'ya Teşekkür ediyoruz...

Rabbim tüm evlatlarımızı korusun...