NEVŞEHİR(MHA) Ramazan ayı sonrasında daha da hareketlenmesi beklenen Nevşehir Spor GK’daki transfer çalışmaları öncesinde yönetim ilk adımı Teknik Direktör konusunda attı. Geçtiğimiz yılın ikinci yarısında takımın başına getirilen Bülent Topuzoğlu yeni sezonda takımı çalıştırmaya devam edecek.

Bölgesel Amatör futbol liginde teknik direktör ve futbolcularla anlaşmaların 1’en yıllığına yapılıyor olmasından dolayı Bülent Topuzoğlu ile yeniden anlaşmaya varan Kulüp Yönetiminin 6. Kez Nevşehir Spor GK’da görev alan Topuzoğlu’na Vefa mı, yoksa geçtiğimiz yıl takımın ligden düşmemesinin bir ödülünü mü verdiği de merak konusu.

Ekim ayında başlaması beklenen lig öncesinde teknik direktör konusunu çözüme kavuşturarak işe başlayan Kulüp yönetiminin geçtiğimiz sezonu beklenenin altında tamamlayan takıma bu yıl nasıl bir yön vereceği de merak ediliyor. Takımın yine ligden düşmemek için mi mücadele edeceği, yoksa Şampiyon olarak bir sonraki sezonda Nevşehir’in Profesyonel liglerde mi mücadele etmesine yönelik çalışmalar yapılacağı belirsiz. Nevşehir Kamuoyuna şu ana kadar yeni sezon hedefleri konusunda açık vermeyen Kulüp Yönetiminin son derece ketun tavrının ne zaman kadar süreceği de belirsizliğini koruyor.